SHOWROOM

SHOWROOM

BESÖK FLAGSHIP STORE STOCKHOLM

ÖPPETIDER

Måndag               12-18

Tisdag - Fredag  10-18

Lördag                 11-15

Lunchstängt        13-14

 

KONTAKTER

stockholm@kartellflag.com

+46 (0) 84428380

FÅ VÄGBESKRIVNING

KARTELL FLAGSHIP STORE

Kartell Flagship stores presenterar varumärket genom butikernas olika skyltningar som ändras 4-6 gånger/år och genom evenemang som arrangeras på den internationella möbelmässan Salone del Mobile.

 

Företagets nätverk av återförsäljare, både direktägda av Kartell och franchise-butiker, ökar ständigt med strategiskt placerade butiker som befäster Kartells ledande globala etablering.

 

Kartells strategi har alltid varit att arbeta via ett flertal kanaler, och att kunna erbjuda en konsekvent köpupplevelse såväl i de fysiska butikerna som online. Varumärket kan idag stoltsera med 150 flagship stores, 850 försäljningsytor hos återförsäljare samt 1500 direktkunder runt om i världen.

KARTELL CONTRACT

Kartell stärker kontinuerligt sin position när det gäller contract marknaden, där varumärkets stora produktutbud redan uppskattas av designers och professionella inköpare. Kartell arbetar kontinuerligt med att rikta sig mot restaurang- och hotellmarknaden, med skräddarsydda lösningar för att effektivt möta behoven inom den här sektorn.

 

Den unika kompetensen inom industriell tillverkning möjliggör för Kartell att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för projekt i större volymer, utan att
göra avkall på produktdesign och kvalitet. Att dessutom kunna erbjuda snabba leveranstider är prioriterat för att uppfylla kundens förväntningar. Detta är ett viktigt mervärde tillsammans med vår flexibilitet, de korta ledtiderna och möjligheten att komplettera och skräddarsy.

Tack för att du prenumererar